фото  kamaz_officialgroupКазват, че това е бъдещето на автомобилите. Всяка по-голяма марка

...
фото  kamaz_officialgroupКазват, че това е бъдещето на автомобилите. Всяка по-голяма марка
Коментари Харесай

Успешно протичат тecтoвeтe нa пpoтoтипa нa пъpвия cepиeн eлeĸтpичecĸи aвтoмoбил в Pycия

фото "   kamaz_officialgroup

Казват, че това е бъдещето на колите. Всяка по-голяма марка към този момент разчита на тях.

Тестовете на прототипа на първия сериен електромобил в Русия се възнамерява да приключат при започване на декември. Това оповестиха от санктпетербургския Политехнически университет " Петър Велики " (СПбПУ), в чийто способен център е планиран електрическият автомобил.

" Първият електромобил, който е подготвен за всеобщо произвеждане и може да бъде наличен за елементарен покупател още през 2021 година, е планиран в Центъра " Нови индустриални технологии ". Всички проби на прототипа ще бъдат приключени при започване на декември ", се споделя в известието, представено от 1prime.ru.

Електрическият автомобил " Кама-1 " е стилен градски образован кросоувър от икономична класа, кадърен да измине повече от 250 километра без презареждане, да развива скорост до 150 километра в час и издържане на мраз до -50 градуса. Предполага се, че цената на електромобил ще бъде към 1 милион рубли (11 хиляди евро при настоящия курс на рублата, бел ред.) при плануван размер на продажбите от към 20 хиляди автомобила годишно.

" Разработихме пълностоен лек автомобил, стилен кросоувър с дължина 3,4 метра, ширина 1,7 метра. Автомобилът обезпечава четири места за пасажери и багажно поделение ", сподели Олег Клявин, заместник-ръководител на Центъра Научно-техническа информация и основен дизайнер на инженерния център CompMechLab към университета.Според него електрическият автомобил, в който доминират съставни елементи от локално произвеждане, е фокусиран върху всеобщия пазар - от самостоятелни консуматори до услугите за шерване на коли и компаниите за доставки.

Прехвърлянето на предварителния предсериен пример на " Кама-1 " към производителя - ПАО " Камаз ", който е промишлен сътрудник на плана, би трябвало да стане в границите на форума " Вузпромекспо-2020 " на 10-11 декември в Москва.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР